Magiska Skatter

Magiska Skatter i Vår Trädgård:
Följ med på äventyr i vackra Ulriksdals trädgård.
Tillsammans med trädgårdsmästare Bosse Rappne besöker vi odlingslanden, skördar morötter i självplocket och smakar på godsaker i trädgårdscaféet.
Bosse får sällskap av Jullarna, ett gäng busiga figurer med magiska krafter. Tillsammans lär vi oss om kretsloppet, fotosyntes, sopsortering, odling och mycket mer.
Boken vill på ett lustfyllt sätt uppmuntra läsaren att reflektera kring jord och miljö: Varför envisas vi med att skada vår jord – och vad kan vi göra åt det? Pris 149:- inkl moms 

 

 

Brandstationen

Med sig har hon sin bästa Kaninis och Dirfa, modets julle.
När larmet plötsligt går lovar Tova sin farbror att vänta på̊ stationen – men modets julle har andra planer.

Välkommen tillbaka till jullarnas magiska värld, ett gäng färgglada figurer som med sina unika personligheter och magiska krafter vill vara ett stöd för barn. I den andra boken får vi följa med till brandstationen, där vi träffar Tova och Dirfa, modets julle – en busig figur som väcker tankar kring vad det innebär att vara modig. Genom lek och nyfikenhet förmedlas också livsviktig kunskap om brandsäkerhet, till både barn och vuxna.

Brandstationen vänder sig till barn i åldrarna 6-9, men kan läsas av både yngre och äldre barn. Boken stödjer Brandmännen Skadefond i Sverige.
Pris 149:- inkl moms. Fri frakt

Se flera av alster i butiken