Brandstationen

149.00 kr inkl.moms

Tovas farbror Hilding är brandman och en riktig hjälte. Idag ska Tova hälsa på̊ honom på̊ brandstationen. Med sig har hon sin bästa Kaninis och Dirfa, modets julle. När larmet plötsligt går lovar Tova sin farbror att vänta på̊ stationen – men modets julle har andra planer.

493 i lager

Kategori:

Beskrivning

Tovas farbror Hilding är brandman och en riktig hjälte. Idag ska Tova hälsa på̊ honom på̊ brandstationen. Med sig har hon sin bästa Kaninis och Dirfa, modets julle.
När larmet plötsligt går lovar Tova sin farbror att vänta på̊ stationen – men modets julle har andra planer.

Välkommen tillbaka till jullarnas magiska värld, ett gäng färgglada figurer som med sina unika personligheter och magiska krafter vill vara ett stöd för barn. I den andra boken får vi följa med till brandstationen, där vi träffar Tova och Dirfa, modets julle – en busig figur som väcker tankar kring vad det innebär att vara modig. Genom lek och nyfikenhet förmedlas också livsviktig kunskap om brandsäkerhet, till både barn och vuxna.

Brandstationen vänder sig till barn i åldrarna 6-9, men kan läsas av både yngre och äldre barn. Boken stödjer Brandmännen Skadefond i Sverige.

En riktigt bra bok som faktiskt kan lugna barn som är oroliga för brand. Om man vet vad man ska göra när det brinner och faktiskt har en plan, så blir man mycket lugnare. Spännande läsning ! ?????Lotta Pucek BuskulMusik

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.